Det sker, at vi har en voksen hund, som søger et nyt hjem - af en eller anden grund, - det kan sagtens være alene fordi hunden måske er færdig med avl og/eller udstilling.

Du er velkommen til at henvende dig, hvis du mener du kan give en hund det hjem, den fortjener.
Men det er ret sjældent vi har en hund, der skal skifte hjem.

Mic Mac Buus's Zoya
Født 30.10.2014Mic Mac Buus's Zoya
Født 30.10.2014

Verdens sødeste skødehund, Mic Mac Buus's Zoya, må gerne få et rigtig godt hjem, hvis jeg kan få lov at låne hende til et kuld hvalpe eller måske to, hvis der kun kommer en hvalp eller to.
Zoya er svensk import, hendes far er CH Mic Mac Reggae-Six-To-Ten, hendes mor er CH Sommerlyst's Hi-Ra Mani, så hun har dansk blod i årene.
Zoya er den kærligste og nemmeste lille hund nogen kan ønske sig, - elsker at ligge på skødet og blive nusset, elsker alt og alle, gør uendelig sjældent, er nem at gå tur med - og er som sagt bare den dejligste lille ven nogen kan få!
Selvom hun lagde ud med at få excellent med CK og reserve cert, så vil jeg ikke beskrive hende som en super udstillings hund, til det mangler hun krop først og fremmest. Hun er PRA3 clear, har ingen anmærkning på øjnene og 0/0 patella luksation.
Et par generationer (ikke direkte linje) bag hende har der været tilfælde, hvor blodet koagulerede lidt langsom - men desværre er der ingen test, så det eneste man kan er at være opmærksom. Der har dog været op imod 70 efterkommere UDEN anmærkning, så risikoen er meget lille. Og iøvrigt let at teste, det kan ens egen dyrlæge gøre, blot ved at se, om koagulationen er normal. Er den ikke det bør man selvfølgelig teste hvalpen/hunden med det, som med alt andet, man kommer ud for.