New litter, born 12th of November 2019
3 girls and 2 boyes.  2 girls and 1 boy for sale.New litter, born 12th of November 2019
3 girls and 2 boyes. 2 girls and 1 boy for sale.

To dejlige tævehvalpe til salg
Begge bosat i Løgstrup, hvor de kan besøges.
Ring til Tina på tlf. 20979318.

Sommerlyst's Xizàng Dakini på besøg hos mor og søskende 25.10., - sammen med søde plejemor, Bailey, og bonussøster, Talika.Sommerlyst's Xizàng Dakini på besøg hos mor og søskende 25.10., - sammen med søde plejemor, Bailey, og bonussøster, Talika.Talika på besøg 25.10.11.Talika på besøg 25.10.11.

Her kan du finde en masse muligheder for at navngive din tibetanske spaniel - med noget tibetansk.

http://www.vomtschibu.de/htms/anamen.htm

Nuværende og kommende hvalpekuld

Vi har fra tid til anden hvalpe - her vil vi prøve at holde Jer opdateret om nuværende og fremtidige planer.

Vi gør os mest mulig umage med at frembringe psykisk og fysisk sunde hunde, gerne smukt pakket ind i en skøn hunde krop!
Tibberne er sunde hunde, både psykisk og fysisk, så de er lette at leve sammen med - og at elske! Og vi garanterer, at I vil få kærligheden tilbage mange gange!
Hvalpene lever selvfølgelig sammen med os og vore andre hunde, så de er godt forberedt på livet som familiehund. Når "grundmuren" er god og solid, så er det meget lettere for Jer at bygge videre, så hvalpen ender som verdens dejligste hund netop til dig og din familie!
Langt hovedparten af vore avls hunde har flere titler, - og uanset hvilke drømme du har for din hjerteven, så er det ikke ligegyldigt, for det viser, at forældrene i alle fald er sunde både fysisk og psykisk, da ikke mange dommere ville præmiere dem, hvis de ikke var det.
I er velkomne til at besøge os og vore hunde, - en kop kaffe og en hunde snak er der altid plads til!
Prisen for en god hvalp her er normalt kr. 11.000. Der kan være andre aftaler og andre priser også, men det er en helt anden snak. Normalt beder vi om kr. 2.000 for at blive skrevet på venteliste her, - pengene som selvfølgelig bliver fratrukket ved køb af hvalpen, men mistes hvis køber hopper fra aftalen, - med mindre en ny aftale er indgået. Det er lidt træls at afvise andre fordi man tror man har solgt hvalpen - og så få at vide, at den ikke er solgt alligevel.
Ring, tlf. 2076 7110, eller skriv gerne, primdal@kennel-sommerlyst.dk for mere information eller for at aftale besøg.

Lobsang Ready To Beat (aka Chang) og
UACH RSCH KSCH BALKCH MECH MKCH RSGRCH YUCH Avigdor Zenobia (aka Hazel),
har 6.09.19 fået 6 fine hvalpe, 3 af hvert køn.

ChangChangHazelHazel
Hele X-kuldet, 7 uger gamle.
Fra venstre først 3 tæver, derefter 3 hanner.Hele X-kuldet, 7 uger gamle.
Fra venstre først 3 tæver, derefter 3 hanner.
Disse 5 skønne babyer er solgt.
This pretty babies are spoken for.Disse 5 skønne babyer er solgt.
This pretty babies are spoken for.
Den zoble er Hazel og Changs 6. hvalp, som bor sammen med en skøn black/tan plejesøster, som var enebarn. De hedder Dakini og Talika.Den zoble er Hazel og Changs 6. hvalp, som bor sammen med en skøn black/tan plejesøster, som var enebarn. De hedder Dakini og Talika.Sommerlyst's Xizáng Dakini (tæve) er til salg, ligesom hendes dejlige bonus-søster, Talika.. Interesserede er velkomne til at besøge os eller plejefamilien i Løgstrup.Sommerlyst's Xizáng Dakini (tæve) er til salg, ligesom hendes dejlige bonus-søster, Talika.. Interesserede er velkomne til at besøge os eller plejefamilien i Løgstrup.
Far er Lobsang Ready To Beat, aka "Chang"
mor er
UACH RSCH KSCH BALKCH MECH MKCH RSGRCH YUCH Avigdor Zenobia ("Hazel")

har den 6. september fået 6 fine hvalpe, 3 af hvert køn. 4 zoble, 1 parti han og en black/tan tæve.

Begge forældre er importer, så hvalpene passer til det meste af det vi har i Danmark. Dog ikke med Iggy i stamtavlen. :)


Disse to skønne hunde er den 12.11.2019 blevet forældre til 5 fine hvalpe, 2 drenge og 3 piger. Alle er zobel i forskellige varianter af bundfarve:

MECH MKCH RSCH BALKCH KSCH YUCH Sommerlyst's Ma-rko og
Kri Kris Celina.

Kri Kris CelinaKri Kris CelinaSommerlyst's Ma-rkoSommerlyst's Ma-rko
More puppies for sale.  Born 12th November 2019.  3 girls and 2 males.More puppies for sale. Born 12th November 2019. 3 girls and 2 males.The newborn girls.The newborn girls.

Næste parring er planlagt mellem:
Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po (CH Sommerlyst's Sang-Po og multiCH Sommerlyst's Zi-Mi Piu) &
Mic Mac Buus's Zoya (CH Mic Mac Reagae-Six-To-Ten og multiCH Sommerlyst's Hi-Ra Mani)

Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po - aka "Anton"Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po - aka "Anton"Mic Mac Buus's ZoyaMic Mac Buus's Zoya

In this litter it is possible we will get black/tan, because "Anton's" dad is black/tan. Also tricolour or/an particolor is a posibility.