Navne til din tibbe / Name your tibbie

http://www.vomtschibu.de/htms/anamen.htm

 

https://www.tilogaard.dk/html/ordbog.html

Nuværende og kommende hvalpekuld

Vi har fra tid til anden hvalpe - her vil vi prøve at holde Jer opdateret om nuværende og fremtidige planer.

Vi gør os mest mulig umage med at frembringe psykisk og fysisk sunde hunde, gerne smukt pakket ind i en skøn hunde krop!
Tibberne er sunde hunde, både psykisk og fysisk, så de er lette at leve sammen med - og at elske! Og vi garanterer, at I vil få kærligheden tilbage mange gange!
Hvalpene lever selvfølgelig sammen med os og vore andre hunde, så de er godt forberedt på livet som familiehund. Når "grundmuren" er god og solid, så er det meget lettere for Jer at bygge videre, så hvalpen ender som verdens dejligste hund netop til dig og din familie!
Langt hovedparten af vore avls hunde har flere titler, - og uanset hvilke drømme du har for din hjerteven, så er det ikke ligegyldigt, for det viser, at forældrene i alle fald er sunde både fysisk og psykisk, da ikke mange dommere ville præmiere dem, hvis de ikke var det.
I er velkomne til at besøge os og vore hunde, - en kop kaffe og en hunde snak er der altid plads til!
Prisen for en god hvalp her er normalt kr. 11.000. Der kan være andre aftaler og andre priser også, men det er en helt anden snak. Normalt beder vi om kr. 2.000 for at blive skrevet på venteliste her, - pengene som selvfølgelig bliver fratrukket ved køb af hvalpen, men mistes hvis køber hopper fra aftalen, - med mindre en ny aftale er indgået. Det er lidt træls at afvise andre fordi man tror man har solgt hvalpen - og så få at vide, at den ikke er solgt alligevel.
Ring, tlf. 2076 7110, eller skriv gerne, primdal@kennel-sommerlyst.dk for mere information eller for at aftale besøg.

Born 2020.01.23.
Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po - aka "Anton" (CH Sommerlyst's Sang-Po og multiCH Sommerlyst's Zi-Mi Piu) &
Mic Mac Buus's Zoya (CH Mic Mac Reagae-Six-To-Ten og multiCH Sommerlyst's Hi-Ra Mani)

Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po - aka "Anton"Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po - aka "Anton"Mic Mac Buus's ZoyaMic Mac Buus's Zoya


1 black/tan pige
Desværre har vi for første gang mistet svømmer-hvalpe. D.v.s. hvalpe, hvor brystkassen bliver fladere og fladere, så hjerte og lunger til sidst ikke kan arbejde, som de skal. Det har været en rigtig slem oplevelse!

Z-pigen, 3 uger gammelZ-pigen, 3 uger gammelZ-girl 3 weeks oldZ-girl 3 weeks old