IECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy

IECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka IggyIECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy
Vi har fået lov til at låne IECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy - med hjem for en tid. Vi vil selvfølgelig udstille ham og bruge ham til avl til udvalgte tæver.

Iggy var i 2015 den mest vindende tibetanske spaniel i Storbritanien, han har i det hele taget utallige sejre i baggagen, - selvfølgelig takket være kennel Avigdor, som ejer ham.

Nu må vi se hvad han kan opnå her på kontinentet, - for selvfølgelig vil han blive udstillet i flere lande, ikke bare i Danmark.

Iggy er født 06.06.2013, søn af multiCH Sommerlyst's Ha-Ti-Wa Gon-Po og multiCH DK Tara Av Elgberget. Han er kuldbror til vores egen Ransi, så du kan finde stamtavlen der.

Tilføjet 14.11.16:
Vi fortsætter det aktive liv vi har! Hvor er det dejligt, at vi kan gøre det!

H-kuldet er født, de ligger i Sabro hos Lhamo's ejer, Gitte Toft, - men de er Sommerlyster.
Heldet følger de tossede siger man, - og at få 5 flotte tæver er så sandelig held, når man har ventelister efter dem! Alle rød/zoble som mor Lhamo. De er født 22.10.16, så de er leveringsklare til jul. Tror alle er solgt, - med mindre nogen springer fra da.

Lige nu har vi besøg af både Sang-Po og Zoya, de havde en datingaftale her i huset. :) Så om alt gør vel kommer der flere Sommerlyster i fremtiden, vel i midten af januar 2017. Disse hvalpe formodes dog født hos Lisbeth Buus i Lemvig.
Vi har også andre feriegæster, nemlig Tan-Tan, Nag-Po (fra Odense), Yoi, Gina og Ronja (fra Beder). Ronja er enebarn, så hun manglede sådan en og lege med på nogenlunde sin egen alder - og en sådan en har vi jo! Faktisk 2, men Mani's lille søn er jo et lille fnug ved disen af de to bastante piger.... :)

Aktivt sensommer

Beklager, jeg er ikke så god til at opdaterer hjemmesiden! Men sommeren har været ret travl, dog ikke med udstilling, for det har ligget lidt på "vent".

Men vi har været i Norge nogle gange, da der har været flere familiefester deroppe, barnedåb, guldbryllup og 90 års fødselsdag, som dog mere blev til en mindehøjtidelighed for den 90-åriges ægtefælle, da han døde samme morgen, som festen skulle stå. Men den nybagte enke valgte at se os alle uanset! Fantastisk stærkt af hende!!

Sommeren har også budt på familielejr, hvor vi mødes med rigtig mange fra min fars familie.
En enkelt campingtur blev det til, og denne gang var det bare til Sjælland, - men hvor er vi da glade for vores nye campiongvogn, den glæder vi os til at køre lange ture med næste år!

Størst var dog familieturen til Sortehavet, hvor vi havde inviteret alle, børn, svigerbørn, børnebørn og deres samlevere, samt oldebarnet på en uges ophold, så vi var 20 "hoveder" der, - og vi nød det vist alle.

F-kuldet er begyndt at rejse hjemmefra, - de to sidste af pigerne rejser til USA sidst på måneden og den store han rejser til Ukraine til december.
G-kuldet er født, der kom nu kun 2, selvom Mani så stor ud. Men det ER svært at spå om indhold i tibbe-maver!
H-kuldet bliver født om ca. 10 dage, dog ikke her, men nærmere Århus.
Så er der heller ikke flere i vente i år.

Sommerlyst's F-kuld.

Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po, til daglig AntonSommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po, til daglig AntonVi havde besøg af Anton, - det var skønt at se ham, for han har udviklet sig aldeles dejligt!
Hans "far" sagde noget, som varmede meget, - og som mange af os tibbemennesker kender rigtig godt! Nemlig at de havde haft hund hele livet, - men Anton var meget mere end hund!
Og det er de jo, vore små hjertevenner!

BGCH DKCH BALKCH BGGRCH RSCH 
Sommerlyst's Ransi DusesBGCH DKCH BALKCH BGGRCH RSCH
Sommerlyst's Ransi Duses
Ransi var med i championklasse - og blev RSCH. Hun var ikke helt i pels endnu, men smuk er hun jo uanset.

RSCH Teamofcati's Ni-MaRSCH Teamofcati's Ni-MaNima klarede også en BIR med CACIB og en tittel som RSCH.
Hun er bare en lækker lille skat! Har jo også cert og BIM fra Danmark.

UACH CLCH CYCH MYCH MDCH PHCH BGCH Sommerlyst's Cham-PaUACH CLCH CYCH MYCH MDCH PHCH BGCH Sommerlyst's Cham-PaChampa var ligeledes med til Serbien - og fik CACIB og BIR.
Han er jo også INTCH, den smukke dreng.

Sommerlyst's Onba Rnanpa, i daglig tale "Pasha"Sommerlyst's Onba Rnanpa, i daglig tale "Pasha"Sommerlyst's Onba Rnanpa - eller Pasha.
Pasha var også med til Serbien, så hun blev også RSCH, ligesom hun fik CACIB og BIM.

RSCH Sommerlyst's Sang-PoRSCH Sommerlyst's Sang-PoSang-Po var med os til Serbien, hvor han blev Serbisk Champion og fik CACIB som BIR.
Sang-Po har et svensk certikat første gang han satte poten i en udstillingsring, men desværre godtager svensk kennel klub ikke, at et cert taget før hunden er 2 år udløser championtittel. Det gør DKK jo. Og så skriver SKK i dag, at hvis han bliver DKCH, så kan han bruge sit cert fra juniorklassen og blive SECH.

INTCH SECH DKCH
Sommerlyst's Od-Can Ba-LuINTCH SECH DKCH
Sommerlyst's Od-Can Ba-Lu
Vi fik lov til at låne Ba-Lu med til Neumünster, hvor han blev BIR og endda bedste tibetanske hund - af de tibetanske racer.
Og så var hans tittel som INTCH hjemme! Han havde vist 7 CACIB'er i DK og SE.

Tibroke's Dohna CebaTibroke's Dohna CebaVi havde Tibroke's Dohna Ceba med på dobbeltudstilling i Gørlev 14.5.16.

Dohna fik excellent og blev 3. vinder på begge udstillinger.

Dohna er PRA3 fri, har ingen anmærkning hverken på øjne eller knæ heller. Hun bor normalt hos Hardy Von Selen i Ebeltoft.

Dohna er en selvsikker lille dame med stor personlighed! Hun er en fornøjelse at have på besøg og at have med på udstilling.
Ser ud til at stortrives med alle hunde og mennesker hun har mødt, - og de med hende (næsten da!)!

Sommerlyst's W' CambalaSommerlyst's W' CambalaDen tredie hund vi havde med for avlsgodkendelse, da vi var i Gørlev på dobbeltudstilling den 14.5.16, var Sommerlyst's W' Cambala.
Også han blev flot avlsgodkendt med Excellent og 2. vinder.
Han er PRA3 fri.

Vi har også haft Cambala her i huset nogle dage, så vi kunne træne en smule med ham. Han har været rigtig dejlig at have her, - sød og venlig overfor alt og alle.

Ejer er Pia Rønshof.

Sommerlyst's Takari LhamoSommerlyst's Takari LhamoVi havde Sommerlyst's Takari Lhamo med til dobbeltudstilling i Gørlev den 14.5.16.
Lhamo fik Excellent og blev 2. vinder på begge udstillinger, endda med CK.

Lhamo kan snart komme i løbetid, siger hendes ejer, Gitte Toft. Så da vil hun blive parret - formentlig med multichampion Sommerlyst's Cham-Pa?
Lhamo er PRA3 fri.

Hun er også en smuk, velbygget og meget dejlig hund at være sammen med! Hun har et sødt væsen overfor alt og alle! Hun har været en fornøjelse at have på besøg - og at have med på udstilling!

Ejer er Gitte Toft.
SECH GECH PHCH MDCH UACH BGCH TRCH BGB-SEAW CYJCH MDJCH
Sommerlyst's Hi-Ra ManiSECH GECH PHCH MDCH UACH BGCH TRCH BGB-SEAW CYJCH MDJCH
Sommerlyst's Hi-Ra Mani
Vi håber, at Mani kommer i løbetid i løbet af sommer/efterår, og at vi da kan få et kuld dejlige små fra hende.
Hun er parret med familien Niklasson's smukke unge han, Sommerlyst's Ugyen Ba-Sha.

Ejer er Ann Rode.

Sommerens udstillingstur til Sortehavet.

Sommerlyst's Shanti To CatiSommerlyst's Shanti To CatiShanti deltog også på ferieturen - og klarede sig bare SÅ flot!
Også hun blev BGCH BGGRCH og BALKCH. Hun er ikke 2 år endnu.

Ejer er Camilla Niklasson.

Sommerlyst's Ransi DusesSommerlyst's Ransi DusesRansi fornøjede os på sommerturen, - hun blev DKCH BGCH BGGRCH og BALKCH.
Hun prøver at leve bare lidt op til sin berømte kuldbror i UK, Iggy.
Hun har vist 7 CACIB'er, men skal have et mere, da der skal gå mindst et år og 1 dag mellem første og sidste.
Og de er altså bare 2 år gamle, Iggy og Ransi!

DKCH Sommerlyst's Tseepo Lobsang aka "Lobsa"DKCH Sommerlyst's Tseepo Lobsang aka "Lobsa"Også Lobsa var med på sommerrejsen og fik ligeledes 3 championtitler med hjem, BGCH BGGRCH og BALKCH. Han fik også CACIB.
Han er også DKCH nu.

Ejer er Lotte Nissen.


Multichampion Sommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoMultichampion Sommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoVi fik lov at låne Nag-Po med på vores udstillingsturné i sommer, hvor han så lige hentede sig 3 nye champion titler, nemlig BGCH BGGRCH og BALKCH - samt et par CACIB's. Han er nu INTCH også.

Ejer Anna Marie Ringsmose

Sommerlyst's Cham-PaSommerlyst's Cham-PaCham-Pa kan nu sætte titlen INTCH - eller CIB - på sit efterhånden lange register af championtitler.
Tak fordi vi har måttet låne ham så meget, at det har været muligt.

Ejer er Anna Andersen

Sommerlyst's Ven-Dhi Khyi-MoSommerlyst's Ven-Dhi Khyi-MoVen-Dhi føjede i weekenden endnu en championtittel til sit register, nemlig PLCH.

Tak til hendes ejere, kennel Khyi-Mo.

Sommerlyst's Tan-Tan For Shangri-LaSommerlyst's Tan-Tan For Shangri-LaSelvom Tan-Tan allerede er multichampion, så måtte han da lige have et sidste CACIB med, så han kunne tilføje titlen INTCH til rækken af titler.

Tak til medejerne for at gøre dette muligt.

Medejer Anna Marie Ringsmose

Sommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoSommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoNag-Po kan nu tilføje endnu en titel efter de 5 championtitler han allerede har, nemlig INTCH.

Selvfølgelig takket være hans ejere, Anna Marie og Poul.
Vi er bare så stolte af ham!

Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka "Iggi"Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka "Iggi"Iggi stræber efter at blive mest vindende TS i UK, han har nu 13 CAC's og 13 BIR placeringer bag sig, - det er noget af en bedrift i England!! Selvfølgelig takket være hans ejere og handlere - ikke bare fordi han er smuk! Men det er han nu også da.
Billedet er taget af en specialist, nemlig Andrew Brace.

Ejer er Tony Moran, kennel Avigdor.

Prik til mig, hvis du synes jeg er for sløv med opdateringer, - det kunne jo være det hjalp!

Sommerlysts Od-Can Ba-Lu became BOB and KBHV15 in Hilleröd 19.09.15Sommerlysts Od-Can Ba-Lu became BOB and KBHV15 in Hilleröd 19.09.15DKCH SECH Sommerlysts Od-Can Ba-Lu blev BIR og Köbenhavnsvinder 2015, Sommerlyst's W' Nag-po Mi-rje og hans kuldsøster, Sommerlysts W Ta-li ka, vandt begge deres juniorklasser og blev dermed KBHJV15 begge to, ligesom de også begge blev placeret som 4. bedste i henholdsvis han og tæveklasse. Også Sommerlyst's Ugyen Ba-Sha klarede sig flot ved at blive bedste mellemklasse - og ligesom de andre, også med CK. Og i USA vidste Basha's lillebror, Lennie, bagpoterne og blev BIM. What a day!
Vi deltog ikke, da vi jo herhjemme har nyfødte babyer!