Hvalpe år 2018

Vi har aldrig haft så mange kuld, som vi har haft i 2018. Må dog skynde mig at sige, at ca. halvdelen af kuldene er født og vokset op hos delejerne, som har tæverne, så vi er ikke spor trætte af hvalpe. Hvalpene ude bærer selvfølgelig vores navn, men det er fortrinsvis tæve-ejerne, der ejer hvalpene, så vi bliver ikke rige af det, men har mulighed for at plukke en hvalp ud og bruge den videre, - så på den måde skummer vi fløden af vores opdræt, - og tæveejerne er også glade, da de har let ved at sælge hvalpene (ofte har jeg solgt for dem)..
At vi har lagt navn til så mange kuld skyldes, at det fortrinsvis er tævernes daglige ejere, som bestemmer hvornår tæven skal have hvalpe, - så det har klumpet sig lidt i 2018, hvor mødrene har været mellem 2 og 5 år gamle. 2 - 3 år er for mig mest ønskelig.
Regner ikke med så mange kuld i 2019, - men vi har stadig ud stationerede tæver, hvor ejerne kan være medbestemmene om tidspunkt.
Hvor er det dejligt med et godt samarbejde!!! TAK til alle Jer, vi samarbejder med!!


Kennel Sommerlyst - snart med 2 ejere

Kennel Sommerlyst - soon with 2 owners

Vi glæder os til samarbejdet omkring Sommerlyst's tibetanske spaniel.

We are looking forward to the cooperation around Sommerlyst's Tibetan Spaniel.

Det er med glæde vi hermed annoncerer, at Anette Nordmark og Ragnhild Primdal har besluttet at arbejde sammen om kennel Sommerlyst i fremtiden, når Anette er færdig som dyrlæge og har etableret sig sådan nogenlunde, samt når Ragnhild har lyst til at drosle lidt ned p.gr.a. alder.
Vi har kendt hinanden i vel snart 18 år, så det er med stolthed og glæde vi tager dette skridt ind i fremtiden.

...............----------ooooooooo000oooooooooo----------..............

We are pleased to announce that Anette Nordmark and Ragnhild Primdal have decided to work together with Sommerlyst in the future, when Anette has finished as a veterinarian and has established herself a bit - and when Ragnhild wants to slow down a little because of age.
We have known each other for almost 18 years, so it is with pride and joy that we take this step into the future.


Anette med Zaza i sommertøj - 
for 11 - 12 år sidenAnette med Zaza i sommertøj -
for 11 - 12 år siden
Anette med Zil-Can 
for ca. 16 år sidenAnette med Zil-Can
for ca. 16 år siden

Forårstur 2018

I år var vi på en tidlig "sommertur", da vi håber at kunne tage en familietur senere på året. Turen gik til 3 Internationale udstillinger i 3 forskellige byer i Serbien og til 2 Internationale og 1 national udstilling i Rumænien. Vi var der med de eneste tibber, - i Serbien var vi sammen med en dommer, som dømte hele gruppe 9, men han havde aldrig set en tibbe før, så han spurgte om jeg godt ville undervise ham lidt i rigtig og forkert. Han blev totalt forelsket i Dia og var parat til at tage hende med hjem. Hun fik endda en pokal af ham, - hvilket var fint, for vi havde en pokal magen til, og så kunne Stig og Erik få hver en pokal og endda 2 rosetter hver til deres nye værelser!! DET var et hit!!
Camilla kom før vi drog afsted for at hjælpe med hunde vask af de 5 her, som skulle vaskes så sent før afrejse som muligt. Tak søde! Og tak til alle, som har bidraget til en skøn tur, - også hunde venner i andre lande.
Sjældent har vi hygget os SÅ meget på en tur, - alt virkede som det skulle, både bil, campingvogn og andet! HERLIGT!!

ROCH RSCH Sommerlyst's Gyad Bumo - aka GyaROCH RSCH Sommerlyst's Gyad Bumo - aka Gya
Sommerlyst's Gyad Bumo - aka Gya - var med i mellemklasse, og tænk, den unge dame oplevede at stå BIR! Så hun fik også CACIB.
Det er første gang vi har haft hele 6 hunde med på udstilling, men vi var enige om, at de nok havde været de nemmeste hunde vi nogensinde har rejst med! Tænk, hele 6 hunde og bare hygge! Det kan vist kun tibberne med deres elskelige og tålmodige væsen!
Gya er vores egen, - hun kom hjem med følgende titler:
ROCH RSCH

SRJCH ROJCH Kri Kris DiaSRJCH ROJCH Kri Kris Dia
Kri Kris Dia kom lige med i farten også, - som junior. Dia er ligeledes datter af Iggy, så vi havde 3 af hans døtre med - men fra 3 helt forskellige kuld!
Dia er måske ikke så stor i størrelsen, men hold da op hvor er hun skøn på alle måder! Super sød og blændende smuk! Hun kunne nemt komme til at pynte på min sofa!! Tak fordi vi måtte låne hende!
Dia kan allerede nu pynte sig med følgende titler:
SRJCH ROJCH

UACH RSCH SRGRCH Avigdor Zenobia - aka HazelUACH RSCH SRGRCH Avigdor Zenobia - aka Hazel
Avigdor Zenobia - aka Hazel - en anden Iggy datter, som var med på tur. I Serbien gik det fint for hende, men hun VAR i sommertøj, så hun fik ikke andet end excellent i Rumænien, ingen certer eller CACIB'er der, men CACIB i Serbien fik hun da!
Hazel er en dejlig tæve, som vi elsker højt! Hun har fantastiske bevægelser og er i det hele taget godt bygget! Og så er hun en super sød hund!
Hazel kan nu pynte sig med følgende titler:
UACH RSCH SRGRCH

SRC ROCH ROGHRCH Castafiore Electra - aka LexieSRC ROCH ROGHRCH Castafiore Electra - aka Lexie
Castafiore Electra - aka Lexie - var lånehund fra Tony og Lionel i UK. Og så er hun datter af Iggy, - og ligner ham helt fantastisk meget! Ligeså sød og nem som han, men også i udseende ligner de hinanden, - kun er hun tricolor, ikke som han particolor.
Det har været en ren fornøjelse at lære Lexie at kende, - og så er hun selvfølgelig veltrænet!
Med sig hjem fik hun titlerne:
SRC ROCH ROGHRCH - ikke så dårligt! Faktisk rigtig flot! Hun fik også 3 CACIB'er med sig, stod BIR og BIM flere gange! Hun ER dejlig!!

Lexie gør det fantastisk godt i Storbritannien og Irland, så hun har fået flere CH-titler allerede.

GBCH(U) IECH EUW17 UACH SECH DKCH RSCH ROCH INTCH  ALPSG(AT)17 ROGRCH
Sommerlyst's Rigpa AtishaGBCH(U) IECH EUW17 UACH SECH DKCH RSCH ROCH INTCH ALPSG(AT)17 ROGRCH
Sommerlyst's Rigpa Atisha

Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy - var også med på tur og hentede sig igen flere titler, ligesom han blev BIR eller BIM på alle udstillinger. Han kan nu prale af følgende titler:
GBCH(U) IECH EUW17 UACH SECH DKCH RSCH ROCH INTCH ALPSG(AT)17 ROGRCH
Faktisk blev han også både Tysk Clubvinder 2017 og Serbisk Grand Champion, men med en pris på 50€ for et diplom, så kunne han godt undvære de tittler, syntes jeg.
Iggy kender vi jo godt, - jeg behøver næppe fortælle, at vi elsker og forguder ham! Han er smuk både udvendig og indvendig!

DKCH ROCH SRCH ROGRCH KBHV17
Sommerlyst's W' Nag-po Mi-rjeDKCH ROCH SRCH ROGRCH KBHV17
Sommerlyst's W' Nag-po Mi-rje

Sommerlyst's W' Nag-po Mi-rje - aka Jumbo, var med os på tur forår 2018, hvor vi besøgte 3 udstillinger i 3 byer i Serbien, og hvor han fik 2X reserveCACIB, som han får fuld glæde af, fordi Iggy, som tog CACIB'erne ER INTCH.
Også i Rumænien fik han hvad han kunne tilkomme, så nu kan han pynte sig med følgende titler:
DKCH ROCH SRCH ROGRCH KBHV17. Ikke så dårligt da!
Men først og fremmest lærte vi ham at kende som noget af det sødeste og nemmeste at være sammen med! Ham kunne man kun elske!
Tak for lån af ham til ejeren!

Herhjemme har vi kun haft 2 kuld hvalpe i år (2017), nemlig fra Sommerlyst's X-tra Ki-ra-na og CH Kri Kris Ying, de blev født helt tilbage i januar, samt CH Teamofcati's Ni-Ma og MultiCH Sommerlyst's Tseepo Lobsang, som blev født i april. Begge hvalpe efter Ki-Ra og Ying bor hos dejlige hundepassere på Fyn, Ni-Ma og Lobsa's hvalpe er mere spredt, 1 på Fyn, 1 på Sjælland og 1 i Estland.
Vi er som bekendt ikke specielt aktive på udstillingsfronten i DK mere, men vi har da deltaget nogle få gange. Også med Iggy i Sverige, hvor han blev BIR og SECH - med CACIB, Tony viste ham i ringen - og sørgede for en lækker pels før, - vi havde nogle helt vidunderlige dage sammen hos Helen!!
Harald har dog rejst en del, da vi først var i GB sammen på Cruft, hvor vi fejrede Tony's runde fødselsdag, og bagefter var Harald selv derovre til hans elskede kusines bisættelse. Det var mere en fest for livet end sørgedag for afdøde, - helt som hun havde ønsket det! Derudover har vi også været sammen i Norge, og Harald har været deroppe alene for at hjælpe Thomas med at flytte fra Bergen og hjem til Tønsberg, da han nu var færdig som arkitekt fra skolen i Bergen. Han - og familien - er ved at bygge hus i Tønsberg, - jeg behøver vel ikke sige, at det er arkitekttegnet? :)
Der er sket mange andre ting også, det her er bare nogle af "overskrifterne"!

Sommerens andre nyheder.

Tillykke Tony <3Tillykke Tony <3Iggy og Kaila var med os hjem efter CruftIggy og Kaila var med os hjem efter Cruft

Sommertur 2017.

BGCH DKCH BALKCH RSCH BGCH INTCH UACH EUV17 Alpensieger 2017 Skar-Mo 2017
Sommerlyst's Ransi DusesBGCH DKCH BALKCH RSCH BGCH INTCH UACH EUV17 Alpensieger 2017 Skar-Mo 2017
Sommerlyst's Ransi Duses
GBCH EICH SECH UACH INTCH EUV17 Alpensieger 2017 BDSG17
Sommerlyst's Rigpa AtishaGBCH EICH SECH UACH INTCH EUV17 Alpensieger 2017 BDSG17
Sommerlyst's Rigpa Atisha
RSCH DKCH UACH Teamofcati's Ni-MaRSCH DKCH UACH Teamofcati's Ni-MaUACH Avigdor Zenobia - aka "Hazel"UACH Avigdor Zenobia - aka "Hazel"
I år blev vores STORE tur en tur til bl.a. Europavinderudstillingen i Kiev, Ukraine, da også jeg gerne ville hilse på min favorit kunstmaler, Christi Teliman, som kommer fra Ukraine. Det blev da også bare kanon hyggeligt!
Men vi startede med 50 års jubilæums udstilling i KTR, Tyskland, som var noget at et arrangement! Ikke bare udstilling med masser af præmier, men også en fantastisk middag for alle deltagere. Her fejrede bestyrelsen ikke bare sig selv, men alle, som havde andel i, at klubben havde nået den alder!
Ransi fik tittel som "Skar-Mo" (Winner Tibet Dog Europe (KTR) - CAC female, blev BIR og BIS-4. Iggy måtte nøjes med 2. pladsen, men med CAC (cert).
Derfra videre til Innsbruck i Østrig, - et sted vi elsker højt! Iggy lagde best ud med BIR 1. dag - med CACIB og CAC, så han var nu INTCH. 2. dag måtte han finde sig i at blive slået af sin søster, Ransi, som stod BIR, men begge fik titlen Alpensieger 2017 - og begge blev INTCH her.
Så gik det mod Kiev, hvor første udstilling var torsdag. Da blev Iggy BIR og Nima BIM, begge med cert og CACIB. Dagen efter var det national udstilling, hvor Hazel blev BIR - og både Hazel, Nima og Iggy var nu UACH. Det blev Ransi så søndag, hvor både hun og Iggy fik CACIB og Europavinder tittel 2017, - Iggy BIR. Vi var så heldige, at Lionel kom lørdag og tog hundene i bad (DET kan han!!) og handlede både Iggy og Hazel søndag, så jeg kunne koncentrere mig om Ransi.
Alle 3 steder var det helt fantastisk hyggeligt omkring ringen, - ingen klikkedannelse her!! Og hvor er det dejligt!
Vi skulle have afsluttet med udstillinger i Chisinau, Moldova, - men vi kunne ikke finde nogen på den adresse, som de havde opgivet. Det kunne taxi'en heller ikke, - så vi prøvede med det taxi-selskab, som kennelklubben havde anbefalet, men det hjalp heller ikke! Adressen var ikke så svær, - men der var intet tegn på nogen udstilling! Så efter at have mistet halvdelen af udstillingerne uden at finde noget vente vi snuden hjemad.

På vej nedad - omtrent udenfor Dortmund - brændte motoren sammen på vores bil. Det var virkelig en katastrofe! SOS International sørgede dog for, at vi blev samlet op på motorvejen, hvor vi havde stået i 3 stive klokketimer, medens det regnede i stænger - og med tonstunge lastbiler drønende forbi på måske en ½ meters afstand!! Men vi overlevede og både bil og campingvogn blev bragt på værksted, hvor vi lejede en transporter med anhængertræk, så vi kunne komme frem til udstillings stedet, hvor det jo startede næste morgen. Herfra var vi i jævnlig kontakt med SOS, men de kunne ikke skaffe os en lejebil med træk, så det endte med, at vi mandag formiddag fik en bil magen til vores egen, og en aftale om, at vores bil OG campingvognen blev bragt hjem til vores mekaniker. Så vi måtte lige pludselig klemme os sammen med al vores udstyr i en "lille" bil! Den blev ret uoverskuelig efterhånden! Men som sagt fik vi masser af dejlige oplevelser, både i Tyskland, Østrig og Ukraine, - udover landene vi kørte igennem også da!
Så selv med en meget sur start OG slut, så havde vi en god tur!
Men hvor er det godt at være hjemme igen!!!

IECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy

IECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka IggyIECH GBCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy
Vi har fået lov til at beholde MultiCH Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka Iggy. Vi vil selvfølgelig udstille ham og bruge ham til avl til udvalgte tæver.

Iggy var i 2015 den mest vindende tibetanske spaniel i Storbritanien, han har i det hele taget utallige sejre i baggagen, - selvfølgelig takket være kennel Avigdor, som stadig er medejer af ham.

Iggy er født 06.06.2013, søn af multiCH Sommerlyst's Ha-Ti-Wa Gon-Po og multiCH DK Tara Av Elgberget. Han er kuldbror til vores egen Ransi, så du kan finde stamtavlen der.

Tilføjet 14.11.16:
Vi fortsætter det aktive liv vi har! Hvor er det dejligt, at vi kan gøre det!

H-kuldet er født, de ligger i Sabro hos Lhamo's ejer, Gitte Toft, - men de er Sommerlyster.
Heldet følger de tossede siger man, - og at få 5 flotte tæver er så sandelig held, når man har ventelister efter dem! Alle rød/zoble som mor Lhamo. De er født 22.10.16, så de er leveringsklare til jul. Tror alle er solgt, - med mindre nogen springer fra da.

Lige nu har vi besøg af både Sang-Po og Zoya, de havde en datingaftale her i huset. :) Så om alt gør vel kommer der flere Sommerlyster i fremtiden, vel i midten af januar 2017. Disse hvalpe formodes dog født hos Lisbeth Buus i Lemvig.
Vi har også andre feriegæster, nemlig Tan-Tan, Nag-Po (fra Odense), Yoi, Gina og Ronja (fra Beder). Ronja er enebarn, så hun manglede sådan en og lege med på nogenlunde sin egen alder - og en sådan en har vi jo! Faktisk 2, men Mani's lille søn er jo et lille fnug ved disen af de to bastante piger.... :)

Aktivt sensommer

Beklager, jeg er ikke så god til at opdaterer hjemmesiden! Men sommeren har været ret travl, dog ikke med udstilling, for det har ligget lidt på "vent".

Men vi har været i Norge nogle gange, da der har været flere familiefester deroppe, barnedåb, guldbryllup og 90 års fødselsdag, som dog mere blev til en mindehøjtidelighed for den 90-åriges ægtefælle, da han døde samme morgen, som festen skulle stå. Men den nybagte enke valgte at se os alle uanset! Fantastisk stærkt af hende!!

Sommeren har også budt på familielejr, hvor vi mødes med rigtig mange fra min fars familie.
En enkelt campingtur blev det til, og denne gang var det bare til Sjælland, - men hvor er vi da glade for vores nye campiongvogn, den glæder vi os til at køre lange ture med næste år!

Størst var dog familieturen til Sortehavet, hvor vi havde inviteret alle, børn, svigerbørn, børnebørn og deres samlevere, samt oldebarnet på en uges ophold, så vi var 20 "hoveder" der, - og vi nød det vist alle.

F-kuldet er begyndt at rejse hjemmefra, - de to sidste af pigerne rejser til USA sidst på måneden og den store han rejser til Ukraine til december.
G-kuldet er født, der kom nu kun 2, selvom Mani så stor ud. Men det ER svært at spå om indhold i tibbe-maver!
H-kuldet bliver født om ca. 10 dage, dog ikke her, men nærmere Århus.
Så er der heller ikke flere i vente i år.

Sommerlyst's F-kuld.

Sommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po, til daglig AntonSommerlyst's Zi-Mi's Dan-Po, til daglig AntonVi havde besøg af Anton, - det var skønt at se ham, for han har udviklet sig aldeles dejligt!
Hans "far" sagde noget, som varmede meget, - og som mange af os tibbemennesker kender rigtig godt! Nemlig at de havde haft hund hele livet, - men Anton var meget mere end hund!
Og det er de jo, vore små hjertevenner!

BGCH DKCH BALKCH BGGRCH RSCH 
Sommerlyst's Ransi DusesBGCH DKCH BALKCH BGGRCH RSCH
Sommerlyst's Ransi Duses
Ransi var med i championklasse - og blev RSCH. Hun var ikke helt i pels endnu, men smuk er hun jo uanset.

RSCH Teamofcati's Ni-MaRSCH Teamofcati's Ni-MaNima klarede også en BIR med CACIB og en tittel som RSCH.
Hun er bare en lækker lille skat! Har jo også cert og BIM fra Danmark.

UACH CLCH CYCH MYCH MDCH PHCH BGCH Sommerlyst's Cham-PaUACH CLCH CYCH MYCH MDCH PHCH BGCH Sommerlyst's Cham-PaChampa var ligeledes med til Serbien - og fik CACIB og BIR.
Han er jo også INTCH, den smukke dreng.

Sommerlyst's Onba Rnanpa, i daglig tale "Pasha"Sommerlyst's Onba Rnanpa, i daglig tale "Pasha"Sommerlyst's Onba Rnanpa - eller Pasha.
Pasha var også med til Serbien, så hun blev også RSCH, ligesom hun fik CACIB og BIM.

RSCH Sommerlyst's Sang-PoRSCH Sommerlyst's Sang-PoSang-Po var med os til Serbien, hvor han blev Serbisk Champion og fik CACIB som BIR.
Sang-Po har et svensk certikat første gang han satte poten i en udstillingsring, men desværre godtager svensk kennel klub ikke, at et cert taget før hunden er 2 år udløser championtittel. Det gør DKK jo. Og så skriver SKK i dag, at hvis han bliver DKCH, så kan han bruge sit cert fra juniorklassen og blive SECH.

INTCH SECH DKCH
Sommerlyst's Od-Can Ba-LuINTCH SECH DKCH
Sommerlyst's Od-Can Ba-Lu
Vi fik lov til at låne Ba-Lu med til Neumünster, hvor han blev BIR og endda bedste tibetanske hund - af de tibetanske racer.
Og så var hans tittel som INTCH hjemme! Han havde vist 7 CACIB'er i DK og SE.

Tibroke's Dohna CebaTibroke's Dohna CebaVi havde Tibroke's Dohna Ceba med på dobbeltudstilling i Gørlev 14.5.16.

Dohna fik excellent og blev 3. vinder på begge udstillinger.

Dohna er PRA3 fri, har ingen anmærkning hverken på øjne eller knæ heller. Hun bor normalt hos Hardy Von Selen i Ebeltoft.

Dohna er en selvsikker lille dame med stor personlighed! Hun er en fornøjelse at have på besøg og at have med på udstilling.
Ser ud til at stortrives med alle hunde og mennesker hun har mødt, - og de med hende (næsten da!)!
SECH GECH PHCH MDCH UACH BGCH TRCH BGB-SEAW CYJCH MDJCH
Sommerlyst's Hi-Ra ManiSECH GECH PHCH MDCH UACH BGCH TRCH BGB-SEAW CYJCH MDJCH
Sommerlyst's Hi-Ra Mani
Vi håber, at Mani kommer i løbetid i løbet af sommer/efterår, og at vi da kan få et kuld dejlige små fra hende.
Hun er parret med familien Niklasson's smukke unge han, Sommerlyst's Ugyen Ba-Sha.

Ejer er Ann Rode.

Sommerens udstillingstur til Sortehavet.

Sommerlyst's Shanti To CatiSommerlyst's Shanti To CatiShanti deltog også på ferieturen - og klarede sig bare SÅ flot!
Også hun blev BGCH BGGRCH og BALKCH. Hun er ikke 2 år endnu.

Ejer er Camilla Niklasson.

Sommerlyst's Ransi DusesSommerlyst's Ransi DusesRansi fornøjede os på sommerturen, - hun blev DKCH BGCH BGGRCH og BALKCH.
Hun prøver at leve bare lidt op til sin berømte kuldbror i UK, Iggy.
Hun har vist 7 CACIB'er, men skal have et mere, da der skal gå mindst et år og 1 dag mellem første og sidste.
Og de er altså bare 2 år gamle, Iggy og Ransi!

DKCH Sommerlyst's Tseepo Lobsang aka "Lobsa"DKCH Sommerlyst's Tseepo Lobsang aka "Lobsa"Også Lobsa var med på sommerrejsen og fik ligeledes 3 championtitler med hjem, BGCH BGGRCH og BALKCH. Han fik også CACIB.
Han er også DKCH nu.

Ejer er Lotte Nissen.


Multichampion Sommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoMultichampion Sommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoVi fik lov at låne Nag-Po med på vores udstillingsturné i sommer, hvor han så lige hentede sig 3 nye champion titler, nemlig BGCH BGGRCH og BALKCH - samt et par CACIB's. Han er nu INTCH også.

Ejer Anna Marie Ringsmose

Sommerlyst's Cham-PaSommerlyst's Cham-PaCham-Pa kan nu sætte titlen INTCH - eller CIB - på sit efterhånden lange register af championtitler.
Tak fordi vi har måttet låne ham så meget, at det har været muligt.

Ejer er Anna Andersen

Sommerlyst's Ven-Dhi Khyi-MoSommerlyst's Ven-Dhi Khyi-MoVen-Dhi føjede i weekenden endnu en championtittel til sit register, nemlig PLCH.

Tak til hendes ejere, kennel Khyi-Mo.

Sommerlyst's Tan-Tan For Shangri-LaSommerlyst's Tan-Tan For Shangri-LaSelvom Tan-Tan allerede er multichampion, så måtte han da lige have et sidste CACIB med, så han kunne tilføje titlen INTCH til rækken af titler.

Tak til medejerne for at gøre dette muligt.

Medejer Anna Marie Ringsmose

Sommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoSommerlyst's X-Mas Tan Nag-PoNag-Po kan nu tilføje endnu en titel efter de 5 championtitler han allerede har, nemlig INTCH.

Selvfølgelig takket være hans ejere, Anna Marie og Poul.
Vi er bare så stolte af ham!

Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka "Iggi"Sommerlyst's Rigpa Atisha - aka "Iggi"Iggi stræber efter at blive mest vindende TS i UK, han har nu 13 CAC's og 13 BIR placeringer bag sig, - det er noget af en bedrift i England!! Selvfølgelig takket være hans ejere og handlere - ikke bare fordi han er smuk! Men det er han nu også da.
Billedet er taget af en specialist, nemlig Andrew Brace.

Ejer er Tony Moran, kennel Avigdor.

Prik til mig, hvis du synes jeg er for sløv med opdateringer, - det kunne jo være det hjalp!

Sommerlysts Od-Can Ba-Lu became BOB and KBHV15 in Hilleröd 19.09.15Sommerlysts Od-Can Ba-Lu became BOB and KBHV15 in Hilleröd 19.09.15DKCH SECH Sommerlysts Od-Can Ba-Lu blev BIR og Köbenhavnsvinder 2015, Sommerlyst's W' Nag-po Mi-rje og hans kuldsøster, Sommerlysts W Ta-li ka, vandt begge deres juniorklasser og blev dermed KBHJV15 begge to, ligesom de også begge blev placeret som 4. bedste i henholdsvis han og tæveklasse. Også Sommerlyst's Ugyen Ba-Sha klarede sig flot ved at blive bedste mellemklasse - og ligesom de andre, også med CK. Og i USA vidste Basha's lillebror, Lennie, bagpoterne og blev BIM. What a day!
Vi deltog ikke, da vi jo herhjemme har nyfødte babyer!