Sommerlyst's Sa-ma-la Shi-mi eller

Sommerlyst's Si-ta-ta Patra udstationeres

Åhh hvor skulle jeg gerne beholde dette henrivende lille væsen!! <3 <3 <3 Men Shimi er lille - og når måske aldrig op over de 4 kg., standarden foreskriver?
Yndig er hun! Og supersød kælegris! Elsker at putte sig ind til halsen og puste en blidt der.
Shimi er efter Multichampion Sommerlyst's Rigpa Atisha (aka "Iggy") og Sommerlyst's Qi Ceba Nima (hun er nok ikke så kendt, men det er hendes far i alle fald, multiCH Sommerlyst's Champa. Mor er svensk import).

Sommerlyst's Sa-ma-la Shi-mi
Født 17.10.2018Sommerlyst's Sa-ma-la Shi-mi
Født 17.10.2018
Sommerlyst's Si-ta-ta Patra
Født 17.10.2018Sommerlyst's Si-ta-ta Patra
Født 17.10.2018

Sommerlyst's U-ta-ka Cespa - for sale.

Må jeg præsentere Cespa, født 05.11.2018.
Forældrene er "Humle", Sommerlyst's E-Wan Atisha (som er efter CH Kri Kris Ying og Multichampion Sommerlyst's Zimi Piu). Mor er Sommerlyst's W' Bhima (som er efter Multichampion Avigdor Jarrod og Multichampion Sommerlyst's Thempa.
Han har trådt sine baby-poter hos Frida i Frederiksværk. Tusind tak Frida, du har gjort et fantastisk arbejde med de søde små.
Cespa ligner i den grad sin far - og farmor. Hold da op hvor er han dejlig.
Sommerlyst's U-ta-ka CespaSommerlyst's U-ta-ka CespaSommerlyst's U-ta-ka CespaSommerlyst's U-ta-ka Cespa

Sommerlyst's Uma A-sa-na.

Hun er ikke til salg for indeværende i alle fald.

Men måske til udstationering i sameje....

Må jeg præsentere Uma, født 05.11.2018.
Forældrene er "Humle", Sommerlyst's E-Wan Atisha (som er efter Kri Kris Ying og Multichampion Sommerlyst's Zimi Piu). Mor er Sommerlyst's W' Bhima (som er efter Multichampion Avigdor Jarrod og Multichampion Sommerlyst's Thempa.
Hende glæder vi os til at lære mere at kende, for hun har trådt sine baby-poter hos Frida i Frederiksværk. Tusind tak Frida, du har gjort et fantastisk arbejde med de søde små.
Sommerlyst's Uma A-sa-naSommerlyst's Uma A-sa-naSommerlyst's Uma A-sa-naSommerlyst's Uma A-sa-na


Vi har fra tid til anden hvalpe, - men hvis du vil være sikker på at kunne købe en herfra, skal du normalt være tidligt ude med bestilling, da nogle kuld er solgt før de er født.
Allerbedst er det, hvis du kommer på besøg, så vi lærer hinanden at kende, ligesom du lærer vore hunde at kende. Begge dele er utrolig vigtig, - husk på, at du forhåbentlig skal dele livet med en hund i 12 - 15 år, sommetider endnu længere! Derfor er det vigtigt at være helt tryg ved det du ser, - og allerbedst er det at besøge flere opdrættere, så du er helt tryg ved den, du vælger!!
Rigtig meget held og lykke med dit valg - og din nye hjerteven, når du når dertil!

Hvalpefotos fra arkivet.