Du er velkommen til at henvende dig, hvis du mener du kan give en hund det hjem, den fortjener.
Men det er ret sjældent vi har en hund, der skal skifte hjem. Så når der oplyses om en voksen, som skal skifte hjem, så skal man være hurtigt ude for at have en chance.

Amala og Passo, januar 2020.Amala og Passo, januar 2020.

Sommerlyst's Rimo Amala til udstationering

Sommerlyst's Rimo Amala
Født 14.08.2018. PRA3 friSommerlyst's Rimo Amala
Født 14.08.2018. PRA3 fri
Sommerlyst's Rimo AmalaSommerlyst's Rimo Amala
Amala er, som det ses, black/tan, ligesom hendes far, KBHJV15 DKCH ROCH RSCH Sommerlyst's W' Nag-Po Mi-rje. Amala's mor er gylden med sort maske (vel, masken er forsvundet), Tes-La's Ki Ki So So, som hendes mor hedder. Ingen af forældrene bor her, men derfor kan Amala jo være en fuldblods Sommerlyst alligevel. :)
Amala er en supersød og kærlig hund, hun elsker at ligge i favn og blive nusset, men hun er også frisk til en god spadseretur eller en leg med sine samboere, uanset om de har to eller fire ben.
Hun er født 14.08.18 og er reg. i DKK med nr. DK15665/2018. Hun er PRA3 fri, knæ 0/0, tilmeldt i Hillerød 15.2. for avlsgodkendelse (håber vi da!). Hun forventes parret i næste løbetid, sidste var i september, så den forventes ikke lige om hjørnet.
Vi vil gerne udstationere Amala, - d.v.s., at hun skal have i alle fald et kuld Sommerlyst-hvalpe, som er vores, - men det snakker vi nærmere om.
Men tag kontakt, hvis dette er noget for dig/Jer! I er velkomne til at komme og få en snak - og lidt hundehår på tøjet. :)
Tlf. 2076 7110 / e-mail: primdal@kennel-sommerlyst.dk