Du er velkommen til at henvende dig, hvis du mener du kan give en hund det hjem, den fortjener.
Men det er ret sjældent vi har en hund, der skal skifte hjem. Så når der oplyses at en ung eller voksen, skal skifte hjem, så skal man normalt være hurtigt ude for at have en chance.

Tibbetunet's Ylvis - aka "Shiwa"

Shiwa er købt i Norge og skal bruges i avl af mig, men han må gerne bo et andet sted i det rigtige hjem, som samejet med mig. Det har hele tiden været meningen, men jeg ville lære ham at kende først.
Shiwa er født 3.4.2020, hans far er superskønne particoloured NOCH DKCH SECH NORDCH Wildside's Super U.p (Twist'n Shout Chandler Bing og Wildside's Jessie. Hans mor er Tibbetunet's Trine (og det er hende han har sin farve fra). Trine er efter Yotisha's Bullies og Wildside's Unike Jolin.
Shiwa er en særdeles glad og selvsikker hvalp, - der er ikke meget han trækker sig for! Han er nysgerrig og fuld af spilopper, man kan se han ofte tænker, HVAD skal jeg nu finde på! Han er da også en aktiv og særdeles sjov hvalp, som sagtens kunne underholde en hel familie! Da barnebarnet på 2 år var på besøg, så var Shiwa ved hans side det meste af tiden, - de var Ying og Yang - eller pot og pande! Men også den 4-årige var sjov at lege med.
Selvfølgelig skal en stærk og selvsikker hvalp helst have en stærk og selvsikker familie, så alle kan trives med hinanden! Men så er der heller ikke meget, som kan gå galt i forholdet og alle vil elske hinanden!
Jeg vil gerne sameje ham med en god familie, han passer til. Det betyder ikke, at jeg kan hente ham tilbage, med mindre familien forhindrer mig i at bruge ham i indgåede aftaler, hvilket heldigvis ikke sker, - har normalt særdeles godt samarbejde med familier i en sådan situation. Så Shiwa vil være familiens hund til daglig, og kun "min", når jeg skal bruge ham.
Hvis dette har din interesse, så kontakt mig på tlf. 2076 7110 eller send en mail: primdal@kennel-sommerlyst.dk
Her er forældrene til Shiwa, - den sort/hvide er hans mor, den parti hans far.Her er forældrene til Shiwa, - den sort/hvide er hans mor, den parti hans far.