Du er velkommen til at henvende dig, hvis du mener du kan give en hund det hjem, den fortjener.
Men det er ret sjældent vi har en hund, der skal skifte hjem. Så når der oplyses om en voksen, som skal skifte hjem, så skal man være hurtigt ude for at have en chance.

Amala og Passo, januar 2020.Amala og Passo, januar 2020.

Hanhund i sameje

Tashi-Gong Password - aka Passo, født 27.06.2018.

Faktisk er det med meget stor sorg jeg her annoncerer Passo til salg - og sameje med mig. Du får hunden i sameje med mig, men jeg beholder parringsretten alene.
Årsagen er, at han har en for ham godt nok ubetydelig anmærkning på sit ene øje, hvorfor han ikke skal være den super avlshan, jeg havde håbet på, men jeg kommer til at bruge ham ganske lidt - og med forsigtighed, da han har fået konstateret Iris hypoplasia i mild grad. D.v.s., at han ikke helt kan styre pupillen på det ene øje, som han burde, men skarp lys generer ham dog ikke i en grad, at han kniber øjet sammen. Det giver altså ikke Passo problemer, men det må formodes at være en genetisk fejl, som der selvfølgelig skal tages hensyn til, - derfor beholder jeg avlsretten.
Passo er ellers PRA3 fri, har 0/0 på sine knæled, er underskøn både at være sammen med og at se på (har fået excellent på udstilling)! Vi bare ELSKER den hund, - han kan næsten formes som man vil i favnen. Havde jeg ikke lige været opdrætter, så blev han her, for en skønnere ven kan man bare ikke få!!! Det er da også p.gr.a. hans helt vidunderlige væsen at jeg først og fremmest vil bruge ham, for det er jo lige akkurat det, jeg går allermest efter!! Han er også en særdeles smuk hund, en nydelse at se på! Men nej, ikke fejlfri, f.eks. er han lidt vel stor og har jo også en smule rigelig pels. Men ingen af delene er store fejl, det er bare at konstatere, at sådan er han nu engang!
Passo er importeret fra Finland, - jeg har ventet på ham i flere år. Så tro mig, - det her gør ondt!
Jeg håber han får en sød pige at bo sammen med, men jeg er sikker på, at han også vil trives som alenehund, bare han får lov til at være helt tæt på ejeren!!
Ring eller skriv, hvis du mener du er den rette oppasser for denne vidunderlige hjerteven, tlf. 2076 7110 - e-mail: primdal@kennel-sommerlyst.dk

Sommerlyst's Rimo Amala til udstationering

Evt. SAMMEN MED Passo.

Sommerlyst's Rimo Amala
Født 14.08.2018. PRA3 friSommerlyst's Rimo Amala
Født 14.08.2018. PRA3 fri
Sommerlyst's Rimo AmalaSommerlyst's Rimo Amala
Amala er, som det ses, black/tan, ligesom hendes far, KBHJV15 DKCH ROCH RSCH Sommerlyst's W' Nag-Po Mi-rje. Amala's mor er gylden med sort maske (vel, masken er forsvundet), Tes-La's Ki Ki So So, som hendes mor hedder. Ingen af forældrene bor her, men derfor kan Amala jo være en fuldblods Sommerlyst alligevel. :)
Amala er en supersød og kærlig hund, hun elsker at ligge i favn og blive nusset, men hun er også frisk til en god spadseretur eller en leg med sine samboere, uanset om de har to eller fire ben.
Vi vil gerne udstationere Amala, - d.v.s., at hun skal have i alle fald et kuld Sommerlyst-hvalpe, som er vores, - men det snakker vi nærmere om.
Grunden til, at vi gerne vil udstationere hende sammen med dejlige Passo er, at de to har det rigtig godt sammen, - og Passo specielt bliver ked af det, hvis han skal være alenehund.
Men tag kontakt, hvis dette er noget for dig/Jer! I er velkomne til at komme og få en snak - og lidt hundehår på tøjet. :)
Tlf. 2076 7110 / e-mail: primdal@kennel-sommerlyst.dk